KËRKONI NJË PRODUKT

KATEGORITË E PRODUKTEVE

PRODUKTET E PËRZGJEDHURA TË JAVËS

MË TË SHITURAT

ULJET E FUNDIT

MOS HUMBNI ASNJË OFERTË

ABONOHU PËR TË MARRË ME EMAIL OFERTAT E FUNDIT!

    AEROPUFFING është një teknikë e re në artin e thonjve, dhe u siguron teknikëve të thonjve mundësi pafund në nail art. Është shumë i thjeshtë për tu kuptuar dhe përdorur. Disa thonë se AEROPUFFING është “një efekt Airbrushing, pa setin e komplikuar të Airbrushing”.

    Çfarë është e rëndësishme për një teknik thonjsh? Shpejtësia, Kosto e ulët dhe Cilësia natyrisht! Dhe tani, falë AEROPUFFING, çdo teknik mund të krijojë dizenjo pa fund! Këto produkte zgjasin shumë në kohë dhe nuk ka nevojë të shpenzohet më për aq shumë dekore. Me sistemin e AEROPUFFING sfumimi do të bëhet një lojë!

    Teknika e AEROPUFFING ju lejon të krijoni me mjeshtëri: Dizenjo komplekse me sistemin e Airbrush, Sfumime shumë ngjyrëshe, Babyboomer Rozë&Bardhë në 1 min, Dizenjon në 3D, Pikturë, Teknikën One Stroke.

    You've just added this product to the cart: