Blog

Video-Tutorial “Si të pastrojmë sfungjerin?”

Sfungjerët Aeropuffing janë më të mirët në Botë. Këta sfungjerë janë produkt kozmetike të krijuar me mikrofibër delikate dhe pore të vogla. Një produkt luksi nga më të shtrenjtët që markat e kozmetikës përdorin. Për pastrimin e sfungjerit keni nevojë për Cleans dhe letër. Pastaj e pastrojmë sfungjerin si në video, me lëvizje të shpeshta dhe të buta. Rekomandohet të pastrohen sfungjerët në fund të ditës, jo mbas çdo pune. Dhe ato të ruhen në një kuti të mbyllur,...