Llampe Origjinale LED Aeropuffing, 36W, New Moon.

21,500 Lek

Përshkrim

Kjo llampe LED eshte ideale per tharjen e çdo lloj manikyrxheli, xheli, 3D xhel dhe produkteve te tjera Led. Kjo llampe ka 4 butona: 90sek, 60sek, 30sek, 10sek. Llampa ndizet me sensor kur klienti e fut doren brenda saj dhe fiket kur e heq doren. Nese deshironi te çaktivizoni sensorin dhe te perdorni butonat, veprohet ne ket menyre: futni doren ne llampe. Pasi ndizet drita led, hiqni ushqyesin nga llampa dhe vendoseni perseri pa e nxjerre doren jashte. Pasi e keni vendosur ushqyesin, shtypni nje nga butonat. Te njejtin veprim duhet te kryeni edhe kur deshironi t ktheni llampen me sensor. Pllaka e levizshme te lejon qe ta perdoresh llampen per pedikyr dhe te lejon lehtesi ne pastrimin e saj. Shtresa e bute prej gome mbi llampe eshte krijuar per rehatine e klientit.

Modeli: New Moon
Fuqia: 36wat
Permasat: 210mm*190mm*95mm
Drita LED: 18cope
Koha: 10s, 30s, 60s, 90s
Prodhuar në Taiwan

Shihni shportën