Grafit, Gel Paste Krom Aeropuffing (Soak-Off), ST020, 7ml

1,020 Lek

Përshkrim

Pastë Xheli me densitet të lartë dhe shumë e pigmentuar. Ideal per Piktur, Sfumime, Dizenjo me efekt Airbrushing, dhe One Stroke. Ngjyrat Krom perzihen lehtesisht me njera tjetren, me Pigmente Aeropuffing per ngjyra me te forta, me Xhelin 3D Aeropuffing per dizenjo ne Reliev me ngjyra, me Top Coat per dizenjo efekt Acquarell…etj. Gel Paste duhet të aplikohet mbi një sipërfaqe Mat, dhe te mbulohet me Top Coat. Per te arrire rezultatin e duhur ne ju sugjerojm te perdorni Mat dhe Shkelqyes Aeropuffing, sepse kane te njejten formule kimike me Gel Paste Aeropuffing.

Koha e përdorimit: Llamp LED Aeropuffing 36 W, 30 sek.

Shihni shportën