E Zezë, Gel Paste Aeropuffing, ST011, 7ml

1,000 Lek

Përshkrim

Pastë Xheli me densitet te larte dhe shume e pigmentuar. Ideal per Pikture, Sfumime, Dizenjo me efekt Airbrushing, dhe One Stroke. Ngjyrat perzihen lehtesisht me njera tjetren, me Pigmente Aeropuffing per ngjyra me te forta, me Top Coat per dizenjo efekt Acquarell…etj. Gel Paste duhet te aplikohet mbi nje siperfaqe Mat, dhe te mbulohet me Top Coat. Per te arrire rezultatin e duhur ne ju sugjerojm te perdorni Mat dhe Shkelqyes Aeropuffing, sepse kane te njejten formule kimike me Gel Paste Aeropuffing.

Koha e përdorimit: Llamp LED Aeropuffing 36 W, 30 sek.

Kategori: Etiketa: ,
Shihni shportën