Top Coat Aeropuffing

1,000 Lek

Përshkrim

No-Cleanse Top Coat universal me një shkëlqim të lartë përfundimtar që thahet pa mbetje ngjitëse në llambën LED. Ky Top Coat është zgjidhja më ideale për ta aplikuar në dizenjot Aeropuffing – mbron nail artin tuaj nga cgjyrimi dhe funksionon si xhel përfundimtar.

Gjithashtu mund ta përdorni këtë Top Coat për të përfituar një masë më të hollë të LED Colored Gel Pastes. Nxirrni një sasi të vogël të Color Paste, në pllakën e inoxit Aeropuffing. Shtoni një pikë nga LED Colored Gel Pastes në paletë. Përziejini plotësisht Color pastin dhe Top Coat duke përdorur një paisje pikash. Përdorni masën e hollë të Color Paste në nail artet tuaja ashtu si dëshironi.

Koha e tharjes:

36 W LED Light=30 sek

Kategori: Etiketë:
Shihni shportën