Top Matte Aeropuffing

1,100 Lek

Përshkrim

Ky No-Cleanse Matte LED Gel Top Coat përdoret duke e aplikuar mbi dizenjot për të krijuar një pamje matte. Përdoreni këtë Top Coat mbi ngjyrën tuaj të preferuar të manikyr xhelit, thajeni në llambën LED dhe direkt mund të keni një pamje përfundimtare matte pa mbetjet ngjitëse. Përdoreni këtë Matte Top Coat si bazë përpara se të aplikoni Aeropuffing Color Paste ose Aeropuffing forma të ripërdorshme.

Koha e Tharjes:

36 W LED Light=30 sek

Item ID:
#10105

 

Shihni shportën