Set I Kompletuar Aeropuffing

18,000 Lek

Përshkrim

Aeropuffing është një zgjidhje befasuese në nailart! Kjo është një teknikë unike që të lejon të krijosh dizenjo mahnitëse, edhe nëse je fillestar në nailart.

Një alternativë e përballueshme e teknikes Airbrush, ku mund të arrish të njëjtin rezultat, por pa setin e kushtueshëm të Airbrush. Ky është një produkt që nuk krijon rrëmujë dhe e mban tavolinën tuaj të pastër.

Seti vjen me 12 Gel Paste Aeropuffing dhe cdo gjë tjetër që do t’ju duhet për dizenjot Aeropuffing. Këto tubeta kanë një formulë unike e cila të lejon të krijosh cdo lloj dizenjoje.

Seti përmban:

  • Shkop Aeropuffing – 2 copë
  • Sfungjerë me majë – 6 copë
  • Sfungjerë të rrumbullakët – 6 copë
  • Tubeta Aeropuffing Gel Paste – 12 copë
  • Mat Aeropuffing – 1 copë
  • Top Coat Aeropuffing – 1 copë
  • Mbrojtës Kutikulash – 1 copë
  • Pllakë Inoksi me logo Aeropuffing – 1 copë
  • Stampa – 20 copë
Gjendja: Nuk ka stok Kategori: , Etiketa: ,