Shkop Aeropuffing me 2 Sfungjer

600 Lek

Përshkrim

Shkop me dy sfungjer. Nje me maje per stampat me te vogla ose kane me shume detaje, dhe nje i rrumbullaket per ombre. Shkopi të lejon të perdoresh Sfungjeret me mire. Sfungjeret mund të vendosen dhe të hiqen shumë lehtë.

Sistemi i Persosur i Aeropuffing bazohet ne kete Sfungjer te bute. Sfungjeri Aeropuffing ben te mundur shperndarjen sa me holle te ngjyres. Ja disa keshilla si ta perdorim:
Perberja Unike, e Bute, ben te mundur qe shtresat e ngjyres te jene te holla. Edhe mbas 1000 shtresash me Ngjyra, nuk ka ndryshim ne formen ose trashesine e Nailart-it.
Puno sa me Shpejt dhe sa me Bute, ne menyre qe Produkti mos te depertoj ne thellesi te Sfungjerit.
Ne rekomandojm te perdorni Koka te ndryshme per Ngjyra te ndryshme. Si per shembull nje per ngjyren e bardhe, nje per ngjyrat e tjera dhe nje per ato Krom ose me Shkelqim.
Mos e pastro kurre me Alcool ose Aceton. Perdor Cleans. (Si ne Video Tutorial qe gjendet ne kete profil) Ose edhe mund te mos e pastroni fare. E rendesishme eshte te mos e preki llampa led/uv sepse e than ngjyren.

Shihni shportën