Cover Rubber Base Aeropuffing

1,000 Lek

Përshkrim

Rubber Base e Pigmentuar. Ideale per Manikyr Rus. Mbushje pa asnje mundim dhe pa limim. Ky produkt sherben edhe si Baze perfekte per Manikyrxhel dhe Xhel te cdo Marke ne Treg. Adezion perfekt me Thoin.

Koha e tharjes:

36 W LED Light=30 sek

Kategori: Etiketa: ,
Shihni shportën