Freze Qeramike Cilesi Superiore

700 Lek

Përshkrim

Koka freze porcelani, konike, me ashpersi te ndryshme. Ideale per heqje manikyrixhel, xheli pa limim, xheli, polygel dhe akrilik. Super rezistente ndaj konsumit. Ngjyre e kuqe(R-Red) per materiale me delikate, Ngjyre Blu(B-Blue) per materiale me fortesi mesatare. Ngjyre Jeshile(G-Green) per materiale me te forta. Ngjyra e zeze(Z-Black) per produkte shume te forta.

Informacion shtesë

Ngjyrat

R, RB, B, BG, Z

SKU: N/A Kategori:
Spastroje
Shihni shportën