-20%

Kumbull, №006, Xhel Aeropuffing,

800 Lek

Përshkrim

Manikyrxhel Aeropuffing. Fjala e fundit e teknologjise Ruse. Cdo teknike duhet ti kete. Si per ngjyrat WOW, por edhe per thjeshtesine e aplikimit. Jane 36 ngjyra shume te pigmentuara. Mbulim i plote me nje kalim. Ideale per french, pikture, ose dizenjo minimaliste. Aplikohet pasi te keni vendosur dhe thare bazen. Pas tharjes se plote te produktit, mbulohet me Top Coat Aeropuffing.

Koha e tharjes: 30sek ne llampen origjinale Led Aeropuffing, ose 2min ne llampen Hibrite UV/Led, 54W.

Kategori: Etiketë:
Shihni shportën