Llampe Hibride UV/LED F4Plus

6,950 Lek

Përshkrim

Kjo teknologji dyshe  UV/LED lejon polimerizimin e cfaredolloj  xheli, vetem ne pak sekonda. Disenjo komode. Dritat  LED jane pozicionuar ne ate menyre qe te peste thonjte te punohen njekohesisht. Valet e drites nuk kane asnje efekt negativ mbi lekuren e duarve apo syve. Ndricimi i dritave LED nuk ndryshon me kalimin e kohes, zgjat deri 50.000 ore. Llampa  F4Plus ka sensor dhe timer per 10, 30, 60, 90 dhe 120 sekonda . Ka nje Low Heat-mode tek pulsanti  120S. Perdoret per te rritur gradualisht fuqine e drites, per te thare gradualisht xhelin, dhe per te hequr ndjesine e djegjes se xhelit. Paneli i poshtem eshte i levizshem me magnet per lehtesi ne pedikyr.

Fuqia: 54wat
Drita LED: 36cope
Vala e drites : 365nm+405nm
Ekran Dixhital Led
Permasat: 203mm*200mm*110mm
Ngjyra: E Bardhe

Kategori:
Shihni shportën