Llampe UV/LED, 54W, F4SK, SKIN CARE PHOTOTHERAPY MODE

7,500 Lek

Përshkrim

Kjo llampe eshte e pajisur me LED te nje teknologji te re, Skin Care me 3 menyra ndricimi : Standard, Multi-mode,  Fototerapi MODE.
Multi-mode perdor  LED me shkelqim te kuq per  polimerizimin e siperfaqeve artificiale.
Ne  Fototerapi-mode perdoren vetem   LED te kuq.
Ne mjekesi drita e kuqe perdoret per te trajtuar nje sere semundjesh (herpes, semundje paradontale, djegie lekure etj). Fototerapia perdore drite te  kuqe monokromatike me gjatesi te vales se drites 600nm perdoret per parandalimin  dhe kurimin e disa semundjeve duke ekspozuar trupin ndaj kesaj drite. Kjo drite hyn ne lekure me thellesi prej 2-4mm duke eliminuar Staphylococcus aureus, heq irritimet, shpejton  sherimin. Kjo teknologji dyshe  UV/LED lejon polimerizimin e cfaredolloj xhel,  vetem ne pak sekonda. Disenjo komode. Dritat  LED jane pozicionuar ne ate menyre qe te punohen te peste thonjte njekohesisht. Valet e drites nuk kane asnje efekt negativ mbi lekuren e duarve apo syte. Ndricimi i dritave Led nuk ndryshon me kalimin e kohes, zgjat deri 50.000 ore.
Llampa  F4SK ka  sensor dhe timer per 10, 30, 60 e 90 sekonda (standart e multi-mode).  Timer per 240 e 360 ​​sekonda funksionon ne fototerapi-mode. Ka nje Low Heat-mode  tek pulsanti  90S: Perdoret per te rritur gradualisht fuqine e drites per te thare gradualisht xhelin,dhe per te hequr ndjesine e djegjes se xhelit.
Paneli i poshtem eshte i levizshem me magnet per lehtesi ne pune.

Fuqia: 54wat
Drita LED: 36cope
Vala e drites: 365 nm + 405 nm, 600 nm
Sensor
Ekran Dixhital  LED
Mates kohe: 10s, 30s, 60s, 90s (standart dhe multi-mode)
Mates kohe: 240/360s (per fototerapi)
Permasat: 203mm*200mm*107mm

Kategori:
Shihni shportën