-15%

Lllampe UV/Led, 54W, V5 Salon

5,525 Lek

Përshkrim

Llampe Hibride UV/LED than shume mire te gjitha llojet e xhelrave me sekonda. Disenjo komode. Dritat Led jane te pozicionuar ne ate menyre qe te lejon te thash te pese thonjte njekohesisht. Shperndarje shum e mire e drites pa demtuar lekuren ose syte. Fuqia e dritave Led nuk bie per 50.000 ore pune, pa ndryshuar cilesine e tharjes deri ne fund. E pajisur  me sensor dhe timer 10, 30, 60, 90 sekoda dhe ekran dixhital. Celesi 120 sek sherben per te rritur gradualisht fuqine e tharjes per te eliminuar ndjesine e djegjes se xhelit. Dyshemeja metalike me magnet, mund te hiqet ne rastin e tharjes se thonjve te kembes.

Modeli: V5 Salon
Fuqia: 54wat
Drita LED: 36cope.
Sensor
Ekran Dixhital
Mates kohe: 10s, 30s, 60s, 90s
Low Heat Mode
Permasat: 210mm*170mm*85mm
Ngjyra: E bardhe

 

Kategori:
Shihni shportën