Mbrojtës Kutikulash

700 Lek

Përshkrim

Mbrojtësi i kutikulave është produkt profesional që mbron kutikulat dhe lëkurën përreth nga Color Paste. Mund të vendosni dizenjo pa u shqetësuar nëse lëkura e klientit bie në kontakt me Color Paste. Mbrojtësi i Kutikulave mund të hiqet lehtësisht nga lëkura duke përdorur Cleanser ose duke e tërhequr me pincete. Nuk shkakton alergji dhe mund të përdoret në cdo lloj lëkure.

Udhëzues përdorimi:

  1. Aplikoni një shtresë të hollë të Mbrojtësit të Kutikulave në lëkurën përreth thoit.
  2. Prisni për rreth 60 sek derisa Mbrojtësi i Kutikulave të jetë tharë.
  3. Vazhdoni me dizenjon Aeropuffing.
  4. Pasi të keni aplikuar mbi thoin tuaj Top Coat  dhe pasi Top Coat të jetë tharë, hiqni Mbrojtësin e Kutikulave duke përdorur Cleanser ose duke e tërhequr me pincete.

Item ID
#10106

Shihni shportën