-5%

Miniset Aeropuffing

4,450 Lek

Përshkrim

Miniseti ka keto artikuj:

1 Gel Paste Aeropuffing e bardhe

1 Gel Paste sipas deshires

1 Top Coat

1 Top Matte

1 Shkop me dy sfungjer

Lini nje mesazh per shitesin gjate kryerjes se porosise. Nese nuk lini nje mesazh do t’ju dergohet nje tubete e bardhe, dhe nje tubete tjeter, sipas zgjedhjes sone.

 

Kategori:
Shihni shportën