-10%

Purete Staleks Pro PP-10/1

1,620 Lek

Përshkrim

Purete Staleks eshte nje mjet per pedikyr edhe per perdorim mjekesor, per trajtimin e lekures se kembeve, kallove,thonjve te rritur ne mish, pas zbutjes se meparshme me produktet e duhura. Forma e harkuar e ketij mjeti eshte e pershtatur me anatomine e thoit, ndjek formen e pllakes se thoit, keshtu mund te punoni me lehtesi. Purete Staleks PP-10/1 ka nje strukture te forte dhe nje siperfaqe me gdhendje, gje qe ndihmon te punosh me precizion. Material inoks, mjekesor, i nje cilesie te larte, me permbajtje te larte kromi. Ideuar per te punuar me ore te gjata. Produkt profesional i mprehur ne menyre artizanale. Rezistent ndaj Sterilizimit.
Permasa 151 ± 1 mm
Made in Ukraine

Kategori:
Shihni shportën