-10%

Penel One Stroke Aeropuffing, №4

900 Lek

Përshkrim

Penel profesional me cilesi te larte. Peneli me kend eshte peneli qe cdo teknik duhet te kete. I perdorshem per tekniken me te kerkuar Onestroke. I pershtatshem per nje shumllojshmeri materialesh, si Akrilik. Gel Paint ose Tubetat Aeropuffing.

Fijet e furces jane super te buta. Bishti i penelit eshte plastike speciale dhe rezistente. Kapaku ka nje shtres silikoni dhe siguron mbyllje te mire. Kapja e fijeve te furces me bishtin eshte realizur ne menyre perfekte. Gjatesia e penelit 151mm, Gjatesia e furces 6mm.

 

Shihni shportën