-20%

Pink, №005, Manikyrxhel Aeropuffing,

800 Lek

Përshkrim

Manikyrxhel Aeropuffing. Fjala e fundit e teknologjise Ruse. Mbulim i plote me nje kalim. Ideal per french, pikture, dhe dizenjo minimaliste. Mund te aplikohet mbi produkte te ndryshme si Baze Manikyrixhel, Baze Xheli ne shishe, Xhelrat e çdo marke, Polygel, Akrilik…etj. Mbulohet me Top Coat pas tharjes se plote. Hiqet vetem me freze.

Koha e tharjes:

30sek ne llampen origjinale Led Aeropuffing, ose 2min ne llampat Hibrite UV/Led, 54W.

Kategori: Etiketë:
Shihni shportën