Pllake Inoxi Me Logo Aeropuffing

850 Lek

Përshkrim

Pllake inoxi me logo Aeropuffing. Sherben per te vendosur produktin dhe shkelqimi na ndihmon per te perhapur Gel Paste ne menyre uniforme ne sfungjer. Artikull i domosdoshem per kete teknike dhe shume teknika te tjera ne Nailart. Nje artikull qe nuk duhet te mungoj ne studio. Bashke me pllaken e inoksit perfitoni dhe nje Stampe dhurate.

Shihni shportën