Sfungjer Aeropuffing, 12 Copë

1,000 Lek

Përshkrim

Puffing Sponge janë produkte të një cilësie të mirë të vlerësuara edhe nga ana kozmetike. Nëse përdoren me kujdes dhe pastrohen ashtu sic duhet këta sfungjerë mund të ripërdoren përsëri dhe përsëri, deri në 5-6 muaj. Pakoja përmban 6 Sfungjer te rrumbullaket dhe 6 Sfungjer me maje.

Sistemi i Persosur i Aeropuffing bazohet ne kete Sfungjer te bute. Sfungjeri Aeropuffing ben te mundur shperndarjen sa me holle te ngjyres. Ja disa keshilla si ta perdorim:
Perberja Unike, e Bute, ben te mundur qe shtresat e ngjyres te jene te holla. Edhe mbas 1000 shtresash me Ngjyra, nuk ka ndryshim ne formen ose trashesine e Nailart-it.
Puno sa me Shpejt dhe sa me Bute, ne menyre qe Produkti mos te depertoj ne thellesi te Sfungjerit.
Ne rekomandojm te perdorni Koka te ndryshme per Ngjyra te ndryshme. Si per shembull nje per ngjyren e bardhe, nje per ngjyrat e tjera dhe nje per ato Krom ose me Shkelqim.
Mos e pastro kurre me Alcool ose Aceton. Perdor Cleans. (Si ne Video Tutorial qe gjendet ne kete profil) Ose edhe mund te mos e pastroni fare. E rendesishme eshte te mos e preki llampa led/uv sepse e than ngjyren.

Shihni shportën