Shpatull Staleks Pro Expert 10 TYPE 1

500 Lek

Përshkrim

Kjo shpatull  per pedikyr  eshte e realizuar me material plastike te nje cilesie te larte e me nje forme e cila te lejon te punosh rehat. Nga njera ane shpatulla eshte me abrazivitet 60 nga ana tjeter 80 per tu perdorur sipas nevojes. Rezistente ndaj larjes dhe dezinfektimit.

Abrasive 60/80

Permasat 28×6,5

Kategori:
Shihni shportën