Shpatull Staleks Pro Expert 10 TYPE 2

500 Lek

Përshkrim

Kjo shpatull  per pedikyr  eshte e realizuar me material plastik te nje cilesie te larte e me nje forme e cila te lejon te punosh rehat. Nga njera ane shpatulla eshte me abrazive per te hequr shtresen e pare te demtuar te lekures se thembrave, nga ana tjeter eshte me e bute per te perfunduar punen. Rezistente ndaj larjes dhe dezinfektimit.

Abrasive 80/120.

Permasat 28 x 6,5cm

Kategori:
Shihni shportën