Rreth Nesh

KUSH JEMI NE

AEROPUFFING është një teknikë e re në artin e thonjve, dhe u siguron teknikëve të thonjve mundësi pafund në nail art. Është shumë i thjeshtë për tu kuptuar dhe përdorur. Disa thonë se AEROPUFFING është “një efekt Airbrushing, pa setin e komplikuar të Airbrushing”.

Çfarë është e rëndësishme për një teknik thonjsh? Shpejtësia, Kosto e ulët dhe Cilësia natyrisht! Dhe tani, falë AEROPUFFING, çdo teknik mund të krijojë dizenjo pa fund! Këto produkte zgjasin shumë në kohë dhe nuk ka nevojë të shpenzohet më për aq shumë dekore. Me sistemin e AEROPUFFING sfumimi do të bëhet një lojë!

Teknika e AEROPUFFING ju lejon të krijoni me mjeshtëri gjërat e mëposhtme:
– Dizenjo komplekse me sistemin e Airbrush
– Sfumime shumë ngjyrëshe
– Babyboomer Rozë&Bardhë në 1 min
– Dizenjon në 3D
– Pikturë
-Teknikën One Stroke

DËRGESA TË SHPEJTA

Porosia dërgohet brenda 48 orëve nga momenti i konfirmimit së porosisë.

GARANCI MBI PRODUKTET

Ju garantojmë se do të jeni 100% të kënaqura.

BLINI ONLINE ME ULJE

Përfitoni nga uljet duke blerë online në faqen tonë zyrtare www.aeropuffing.al